Flexim

Nietsonziende hecht-, trek- en verouderingsproeven hebben aangetoond dat Flexim dakmortel extreme weersomstandigheden met glans doorstaat! FLEXIM is een kant-en-klare stormvaste dakmortel die blijvend elastisch is. Belangrijk bestanddeel is het natuurproduct lijnolie. In FLEXIM zijn geen schadelijke stoffen als asbest of andere schadelijke substanties verwerkt. FLEXIM wordt door ons vooral gebruikt voor reparatie en renovatie van daken. Het is in diverse kleuren leverbaar dus past het altijd bij uw dak.

 

Noodreparaties

 

los-liggende-nokvorsten
We verrichten erg veel lekkage-reparaties in de maanden dat het stormt en regent. Vaak komt het neer op het aanbrengen van een noodreparatie omdat op dat moment het weer te slecht is. Omdat Flexim kant en klaar, direct waterafstotend en bij elke temperatuur verwerkbaar is, gebruiken wij het ook vaak voor noodreparaties.

 

Nokvorsten, gevel- en kantpannen

 

Flexim
Na een periode van vorst en dooi lijden de daken met dakpannen die met conventionele cementmortel verwerkt zijn vaak schade waardoor lekkages ontstaan. Flexim dakmortel is bij uitstek geschikt om oude, verweerde en gescheurde cementvorsten te repareren. Flexim kant-en-klare dakmortel gebruiken wij vooral bij dakrenovaties en voor het vastleggen van nokvorsten en gevel- en kantpannen. Het is ook toe te passen bij aansluitingen bij dakramen en schoorstenen en het afdichten van scheuren bij loodaansluitingen en dakpannen.

 

Heeft u schade aan uw dak of wilt u uw dak laten renoveren? Met Flexim en Dakonderhoud van Zundert haalt u een goed team in huis.