Daklichtsystemen

Licht is ruimte…
Wij leveren en monteren daklichtsystemen voor particulier en bedrijf waarbij uw ruimtes in een nieuw daglicht worden gezet.
De sfeer die in uw pand wordt gebracht door de plaatsing van daglichtsystemen
maakt ons elke keer opnieuw enthousiast over dit fantastische werk.

 

Dakramen

dakraam
Met dakramen brengt u daglicht, uitzicht, frisse lucht en sfeer onder ieder dak, hellend of plat.​
Het plaatsen van dakramen dient snel en veilig en vakkundig te worden gedaan. De kwaliteit van de montage is erg belangrijk. Als een dakraam niet waterdicht wordt geplaatst, kunnen er lekkages ontstaan waardoor uw dakconstructie op den duur in gevaar komt door rot of schimmel. Wij plaatsen dakramen op zowel platte daken als op hellende daken. Voor de platte daken wordt echter vaker gekozen voor lichtkoepels. De mogelijkheden als ook de combinaties van dakramen zijn eindeloos. We adviseren u graag persoonlijk over de juiste keuze voor uw dak.
Dakramen kunnen door ons vervangen of geheel nieuw geplaatst worden. Bij nieuwe plaatsing zal in overleg met u een passende oplossing bij de dak constructie worden gezocht. Bij het vervangen van een dakraam zal er een gat gezaagd moeten worden in het dak. Nadat dit zorgvuldig is gebeurt zal het nieuwe dakraam geplaatst worden. Na plaatsing zal de binnenzijde een passende afwerking krijgen. De buitenzijde van het dak wordt volledig waterdicht afgewerkt.

 

Lichtkoepels

Lichtkoepels brengen een grote rijkdom binnen: natuurlijk licht. Een lichtkoepel of meerdere lichtkoepels kunnen zorgen voor veel licht onder uw platte dak.U wilt af van die donkere hoek of ruimte in een van uw woonruimtes. Het plaatsen van een lichtkoepel biedt dan een perfecte oplossing. Het plaatsen van lichtkoepels moet vakkundig worden gedaan om toekomstige lekkages te voorkomen. Voor het plaatsen of vervangen van lichtkoepels is het van belang om de juiste metingen te verrichten om vervolgens uw nieuwe lichtkoepel te plaatsen. Bij het plaatsen van lichtkoepels in een gesloten dakconstructie zal er een uitsparing in het dak worden gezaagd, waarna de lichtkoepel wordt geplaatst en volledig waterdicht wordt afgewerkt. Het is ook mogelijk om de binnenzijde naar uw wensen af te timmeren.
Lichtkoepels zijn ook te leveren en te plaatsen met een ventilatie mogelijkheid of zelfs als toetredingsluik tot uw dak.
lichtkoepel

 

Dakkapellen

dakkapel
Het plaatsen van een houten of kunststof dakkapel moet vakkundig gebeuren. Zowel de afwerking buiten als binnen verdient deskundige aandacht. Dit voorkomt problemen achteraf, zoals lekkage, verzakking, scheuren en tocht.
Wordt het plaatsen van uw dakkapel niet vakkundig gedaan, dan is vroegtijdige renovatie vaak noodzakelijk. Dit brengt kosten met zich mee. Het kan de verkoop van uw woning bemoeilijken en de waarde verlagen. Kies dus voor kwaliteit en het vakkundig plaatsen van uw dakkapel door ons.
 

Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden en gewenste vorm, kleur, formaat en materialen te bespreken.